Sittszállítás, lomtalanítás Budapesten. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten

Koncz 2004 Bt. - Sittszállítás

Zsákos Sittszállítás, Lomtalanítás Budapesten

sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten

“Belföldi fuvarozással foglalkozom 1980 óta, kezdetben mint sofőr és tüzép telep vezető, a családi vállalkozásban levő fuvarozócégemet 2004-ben alapítottam. A közúti áruszállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkkal szeretnénk az Önök segítségére lenni, mert hiszem és tudom, hogy kizárólag az elégedett ügyfélkör jelenthet hosszútávú sikeres fennmaradást egy vállalkozás életében.”

Üdvözlettel, Id. Koncz László

Cégünk 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozik, mind a zsákos sittszállítás, és az építőanyag szállítás területén is, így a belvárosban is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül tudunk szállítani. Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt illetve billenőplatós kisteherautókat is egyaránt.

Tehergépjárműveink kivétel nélkül rendszeresen karbantartottak, mind műszakilag és esztétikailag egyaránt. Alkalmazottaink egytől-egyik kipróbált szakemberek, szinte kivétel nélkül több éve vállalkozásunk alkalmazásában állnak. Cégünk legfőbb szempontja az ügyfélközpontúság, amit nem bizonyít jobban az évek óta visszatérő számos elégedett megrendelő. Mi a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy szolgáltatásunk színvonalának köszönhetően, ez a tendencia még nagyon sokáig így is maradjon.

Székhelyünk Budapesten van (Dél-Pest), de az ország bármely pontjára fuvarozunk, viszont a zsákos sittszállítással, lomtalanítással és az építőanyag szállítással kapcsolatos munkáinkat kizárólagosan Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Legyen szó építőanyag vagy ömlesztett áru szállításáról, lomtalanításról, zsákos sittszállításról, ránk biztosan számíthat.

Kiemelt szolgáltatásaink:

- Zsákos Sittszállítás, Lomtalanítás, Építési törmelék elszállítása rakodással (Budapesten és vonzáskörzetében) Nem konténer!

- Építőanyag és Ömlesztett áru szállítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

Sittszállítással kapcsolatos kiegészítő info:

Cégünk kizárólagosan zsákos sittszállítással, építésitörmelék elszállítással foglalkozik, konténer kihelyezésével nem foglalkozunk. Az elvitetni kívánt sittet, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot, tehergépjárművekkel szállítjuk el, és a sitt kitermelését is saját kezűleg végezzük, kérésre a sitt bezsákolását is vállaljuk, de ezt az opciót alapáraink nem tartalmazzák. Mivel konténer kihelyezése nem történik a sitt elszállításakor, ezért Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódnia, és ebből adódóan helyet biztosítania sem kell, mivel tehergépjárműveinkel kényelmesen tudunk parkolni, a belső kerületekben is.

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor a konténeres sittszállítás, jobban megéri, de egy belvárosi viszonylag kis mennyiségű sitt elhordása esetében, a tehergépjárművel történő zsákos sittszállítás verhetetlen. Nem beszélve a kényelemről, amit a zsákos sittszállítás jelent e megrendelőink részére: Mivel komplexen meg tudjuk oldani a sitt elszállítását, ezért Önnek semmivel sem kell bajlódnia. Az elvitetni kívánt hulladék bezsákolásátol kezdve, az emeletről vagy pincéből történő kitermelésén át, a felrakodást és a szállítást is elvégezzük.

Építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatos info:

- Az ömlesztett árut (Homok, Sóder, Kavics, Murva, Termőföld) kizárólag billenőplatós kisteherautóval szállítjuk ki, a gyorsan és praktikusabb munkavégzés érdekében.

- Építőanyag szállítással kapcsolatosan, rendelkezésükre tudunk bocsájtani zárt, nyitott és billenő platós kisteherautókat is.

- Telephelyünk Budapesten van (Dél-Pest), ebből adódóan az építőanyag szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink fő területe a főváros és környéke.

- Tehergépjárműveink 3.5 tonna össztömegűek, így behajtási kötelezettség nélkül mehetnek a fővárosban és környékén.

- Az aktuális építőanyag árakról, kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön.

- A szállítandó építési anyag vagy ömlesztett áru összsúlya, maximum 2 tonna lehet kanyaronként.

Bővebb tájékoztatás itt: www.epitoanyagszallitas-budapest.hu

Hívjon minket bizalommal! Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt.!

--------------------------------------------------------------------

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

--------------------------------------------------------------------

zsakos sittszallitas, lomtalanitas, epitesi tormelek elszallitas Budapesten rakodassal, kisteherautoval

sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Koncz 2004 Bt.

"Megbízhatóság
Gyorsaság
Precizitás"

Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060