Sittszállítás, lomtalanítás Budapesten. Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060
sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten

Koncz 2004 Bt. - Zsákos Sittszállítás

Zsákos Sittszállítás Budapesten

sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás, hulladékszállítás

Cégünk fő profilja a tehergépjárművel és kézi rakodással végzett sittszállítás, zsákos sittszállítás, egyéb nem veszélyes hulladékszállítás, lomtalanítás Budapesten és vonzáskörzetében. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, bezsákolt háztartási szemétről, ránk garantáltan számíthat. A sittszállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunkal azon leszünk, hogy Önnek a sitt elszállíttatása, minimális problémát se jelentsen, és mindez a lehető legrövidebb idő alatt menjen végbe, amennyiben minket bíz meg a feladatra.

Fontos megjegyezni, hogy nem konténer lerakásával foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Igény esetén kollégáink saját kezűleg pakolják fel az elszállítani kívánt lomot, sittet, egyéb hulladékot, és természetesen kérésre be is zsákolják, és úgy szállítják el.

Budapesti központunkból adódóan, a fővárosi zsákos sittszállítással, lomtalanítással és építőipari hulladékszállítással kapcsolatos munkáinkat jóval kedvezőbb áron tudjuk vállalni egy Budapest és vonzáskörzetében lakó partnerünk részére, mintha Ön a fővárostól távolabb lakna.

És miért jobb megoldás ez Önnek, mintha konténeres sittszállítást rendelne? Azért, mert nem kell vesződnie a konténer megpakolásával, kollégáink elvégzik Önök helyett a munka ezen részét, de ami még ennél is csábítóbb, hogy semmivel se kerül többe, mintha konténer lerakását kérné!

--------------------------------------------------------------------

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

--------------------------------------------------------------------

Vegyünk egy példát zsákos sittszállítással, lomtalanítással, építési törmelék elszállítással kapcsolatban...

sittszállítás, sittszállítás olcsón, sittszállítás azonnal, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten

Ön a fővárosban lakik és zsákos sittszállításra, lomtalanításra, építési törmelék elszállítására lenne szüksége. Felhívja cégünket, és elmondja mennyi bezsákolt sittet, építési törmeléket kell elszállítani.

Ezen paraméterekből már kollégánk tud mondani egy hozzávetőleges árat a megrendelni kívánt sittszállítással kapcsolatosan. Ez az ár minimálisan eltérhet a helyszíni megtekintés után, lehet akár kevesebb vagy valamivel több is.

Sokan nem tudják megmondani a pontosan elvitetni kívánt mennyiség, köbméterbe számolt térfogatát, ezért van hogy többet vagy kevesebb mondanak. Ami biztos támpontot jelenthet a zsákos sittszállítás, építési törmelék szállítás esetében, az nem más mint, kb. 30 db normálisan megpakolt sittes zsák (félig pakolva, 30-33 kg-ra töltve) jelent 1 köbmétert.

Azért vettük ezt példának okáért, mert a megrendeléseink túlnyomó része zsákos sittszállítással kapcsolatosan érkezik. Természetesen van arra is opció, hogy kollégáink zsákolják be Önöknek a sittet, építési törmeléket, lomot, egyéb nem veszélyes hulladékot.

Mennyivel a sitt elszállításának várható időpontja előtt rendeljem meg a zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítását?

Értelem szerűen minél hamarabb... Viszont a pontos mennyiséget általában csak a munka végeztével tudják megmondani a megrendelőink, ami a sittszállítás tekintetében érthető is, mert ugyebár csak az esetleges lakásfelújítás, bontás végén fogják tudni megmondani, hogy mennyi lesz az elvitetni kívánt zsákos sitt vagy építési törmelék mennyisége.

Ebből adódóan általában tudunk vállalni aznapi sittszállítást is, de a megrendelés másnapjára szinte 100% hogy elszállítjuk a megrendelőnk elvitetni kívánt sittjét, építési törmelékét, és minden egyéb hulladékát...

sittszállítás olcsón, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, építési törmelék elszállítása budapesten, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten

Mit tartalmaz az 1 köbméternyi sitt elszállításának 11.000 Forintos alap díja?

Tegyük fel Önnek van 26 zsáknyi elhordandó inert hulladéka (sitt, lom, építési törmelék). Kollégáink felkeresik Önt a megadott, címen. A bemutatkozóban már szó volt arról, hogy cégünk nem konténer lerakásával, hanem kisteherautós sittszállítással foglalkozik, tehát 3,5 tonna maximális össztömegű tehergépjárművel érkezünk a megadott címre minden zsákos sittszállítással és lomtalanítással kapcsolatos munkára.

Kevés elvitetni kívánt sitt vagy építési törmelék esetén, a kisteherautóval csak a sofőr megy, aki természetesen pakol, mert ez is benne van az alap árban. Amennyiben nagyobb mennyiségű sittről, építési törmelékről van szó, abban az esetben ketten mennek, de ez is benne van a köbméterenként 11.000 Ft-os vállalási árban.

Ami nagyon fontos, hogy az áraink tartalmazzák a szemétlerakás díját is!

Magyarán 11.000 Ft/köbméter, ami a következő költségekből áll össze: (Kisteherautó+2-3 fő rakodó+hulladéklerakási díj)

Zsákos sittszállítás, építési törmelék elszállítás, lomtalanítás esetén mikor térhet el a vállalási ár a 11.000Ft/köbméteres alapártól?

sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, építési törmelék elszállítás

Vegyes hulladék esetében (papír, műanyag, üveg, fa, stb.) 3000 forint plusz díjat számolunk fel köbméterenként, mivel a vegyes hulladéknak ennyivel magasabb a lerakási díja. A pontos összeget kollégáink a helyszíni megtekintés után tudják csak megmondani.

Amennyiben saját kezűleg zsákoljuk be az elvitetni kívánt sittet, építési törmeléket, szemetet, abban az esetben plusz költséget számolunk fel, az elvitetni kívánt mennyiséggel arányosan.

Extrém rakodási körülmény esetén, cégünk plusz díjat számolhat fel, mivel ezáltal hosszabb ideig tart a munka. Ezért szoktuk javasolni, amennyiben lehet, abban az esetben minél könnyebben megközelíthető helyen tárolják a hulladékot, kollégáink megérkezéséig.

Természetesen vannak helyek, ahol ez nem kivitelezhető, és nehezen megközelíthető, ezáltal sokkal tovább tart a pakolás. Az ilyen esetekben helyszíni megtekintés után tudunk pontos árat mondani, de természetesen telefonon már, egy hozzávetőleges költséget megtudunk állapítani.

Mely területek cégünk fő vállalási területei a zsákos sittszállítás, lomtalanítás esetében?

Fő vállalási területünk egyértelműen a főváros, telephelyünk is Budapesten van. A sittszállítás, zsákos sittszállítás, lomtalanítással kapcsolatos munkáinkat ezen belül is túlnyomórészben a nehezen megközelíthető részeken végezzük, gondolunk itt a főváros belső kerületeire, ahol mondjuk konténert nem lehet lerakni, de mi kisteherautókkal engedélykötelezettség nélkül bemehetünk.

Sok esetben hívnak minket olyan helyekre is, ahol mondjuk nem akarnak saját kezűleg pakolni, nincs idejük ezzel foglalkozni, vagy már idősebbek és nem is tudnának, vagy esetleg extrém pakolási körülmények állnak fent, de ezért vagyunk mi, hogy ezen problémákat megoldjuk.

Alapjában véve sokkal komfortosabb megoldást kínálunk Önöknek sittszállítással kapcsolatban, mintha konténert hívna, de természetesen bizonyos helyzetekben az a megoldás elkerülhetetlen, ez nem is lehet kérdés. Kisteherautóinkkal könnyen megoldjuk a parkolást is, és alkalmazottaink törekednek a minél gyorsabb munkavégzésre, mivel pontosan ezért is, nem órabérben dolgozunk, ezáltal ösztökélve munkásainkat a lehető leggyorsabb munkavégzésre.

Természetesen nem csak Budapesten belül vállalunk zsákos sittszállítást, lomtalanítást, építési törmelék elszállítást, hanem bármely főváros környéki településen is.

Hívjon minket bizalommal! Ha sittszállítás, akkor Koncz 2004 Bt.!

--------------------------------------------------------------------

Sittszállítás Árak

Sittszállítás Megrendelése

--------------------------------------------------------------------

zsakos sittszallitas, lomtalanitas, epitesi tormelek elszallitas Budapesten rakodassal, kisteherautoval

sittszállítás, sittszállítás budapesten, sittszállítás rakodással, zsákos sittszállítás, lomtalanítás, lomtalanítás budapesten
KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Koncz 2004 Bt.

"Megbízhatóság
Gyorsaság
Precizitás"

Hívjon bizalommal: 06 30 286 5060